Начало Клиенти
Клиенти
1 КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ PDF Печат

Сдружението “Клуб Форд България” извършва дейността си в интернет, чрез интернет страница --> http://www.clubford.org и форум--> http://www.clubford.org/forum/, както и чрез активност в социалната мрежа Facebook. Официалната страница в социалната мрежа ежедневно бива обновявана с нови галерии от снимки и анонси за предстоящи събития и новости покрай клуба.

Форумът има хиляди уникални посетители ежедневно, над 30 000 регистрирани форумни потребители, над 31 000 теми и близо 340 000 потребителски мнения.


 
Агенция БГНЕС ЕООД PDF Печат

Информационна агенция БГНЕС стартира през 2001г . Тя е частна независима информационна агенция, която има за цел да информира бързо, точно и обективно за всички събития в страната и чужбина.

www.v2.bgnes.com

 
Агромаш ЕООД PDF Печат

При създаването си фирмата ни ”Агромаш – БГ” ООД се утвърди като един от големите производители на специално технологично оборудване /за електровакуумната, кабелната, хартиената, хранително – вкусовата, текстилната, химическата и др./ малогабаритна селскостопанска техника и резервни части за редица други промишлености.

agromash.freehostia.com

 
Волф 96 ЕООД PDF Печат
 
БТА PDF Печат

Българската телеграфна агенция (БТА) е националната осведомителна агенция на България. Тя е основният и най-меродавният източник на информация за печатните и електронните медии, за държавните институции и неправителствени организации в България.

www.bta.bg

 
Булавто АД PDF Печат

Дружеството е основано през 1993 и е оторизиран дилър на IVECO и IRISBUS. Вносител е на противопожарна и строителна техника, смазочни продукти, автомобилни и индустриални гуми на фирмите MICHELIN, BFGoodrich, KORMORAN и DUNLOP. Фирмата е единствен вносител за България на пълната гама генератори за електроенергия и двигатели за индустриално и морски приложение FPT (IVECO MOTORS). Чрез дъщерната си фирма АЛИАНС АУТО БУЛАВТО предлага цялата гама на марките RENAULT, NISSAN и DACIA, както и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз.

www.bulauto.com

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 6 от 23

Предпочитан език

Online магазин за резервни части за автоклиматици

www.autoclimashop.com
Смяна на масло

Случайна снимка

Харесайте ни във Фейсбук
Where do you want to fly today?