Начало Клиенти
Клиенти
Паркинги и гаражи ЕАД PDF Печат
 
Озеленяване ЕАД - София PDF Печат

Общинска фирма "Озеленяване" ЕАД е с дългогодишни традиции в озеленяването, поддържането на зелени площи, парковете, обществени и частни терени в столицата и страната. Дейностите на дружеството включват не само поддържане, а и изграждане на зелената система на столицата.

www.ozeleniavane-sofia.com

 
СОУ "ЛУИ БРАЙЛ" за деца с нарушено зрение PDF Печат

СОУ "ЛУИ БРАЙЛ" е за деца с нарушено зрение и има държавно финансиране. Училището е от интернатен тип. В него живеят и се обучават слепи и слабовиждащи деца от София и цялата страна на възраст от 6 до 18 години.

udnz.cc.bas.bg

 
София Мед АД PDF Печат

СОФИЯ МЕД АД е индустриална компания, която има повече от 60-годишен опит в областта на обработката на цветни метали, по-специално на мед и медни сплави. Фирмата произвежда широка гама от валцовани и пресовани продукти от мед и медни сплави - листове, ленти, кръгове, дискове, шини, пръти, профили.

www.sofiamed.bg

 
ТБ Инвестбанк АД PDF Печат
www.ibank.bg
 
Терра България ЕООД PDF Печат

ТЕРРА е част от ИНДУСТРИ ХОЛДИНГ и развива дейност в средна и централна Европа. Редом с продажбата на нови и употребявани машини за строителството, индустрията, логистиката и складовото стопанство, важно място като стойност заемат също и услугите като: отдаване под наем, сервиз и продажба на резервни части. TЕРРА разработва, произвежда и продава в цял свят машини за индустрията със собствена марка Jumbo, Lancer и Ranger.

www.terra-bulgaria.bg

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 13 - 18 от 23

Предпочитан език

Online магазин за резервни части за автоклиматици

www.autoclimashop.com
Смяна на масло

Случайна снимка

Харесайте ни във Фейсбук
Where do you want to fly today?