Начало Клиенти
Клиенти
Фондация Покров Богородичен PDF Печат

Фондация Покров Богородичен е българска организация с нестопанска цел, създадена през 1994 г. Целта й е да служи на мисията на Православната Църква в България. Фондацията развива разнообразна социална и просветна дейност, основана върху православното разбиране за обнова на личността. Дейността й се осъществява под духовното ръководство на каноничния епископат и свещенство на Българската Православна Църква.

www.pokrov-foundation.org

 
TEHNOPOLIS PDF Печат
www.tehnopolis.bg                     
 
Раком НТ ЕООД PDF Печат

Раком НТ е една от първите частни компании в България която активно участва още от основаването си през Септември 1993 г. в обновяването и внедряването на нови технологии в телекомуникационните мрежи и системи на страната. Фирмата предоставя комплексни висококачествени услуги в областта на оферирането, планирането, изграждането, пускането в експлоатация и гаранционното и следгаранционно поддържане на високотехнологични цифрови и аналогови радио и телекомуникационни мрежи и системи.

www.racomnt.net

 
ЧЕЗ България ЕАД PDF Печат

ЧЕЗ Груп е на българския енергиен пазар от края на 2004 г., когато компанията придоби мажоритарен дял (67%) от трите електроразпределителни дружества в Западна България – „Електроразпределение Столично” АД, „Електроразпределение София Област” АД и „Електроразпределение Плевен” АД, които впоследствие се сляха в едно дружество „ЧЕЗ Разпределение България” АД. През октомври, 2006 г. компанията разшири присъствието си и в сферата на производството на електроенергия, като закупи 100% от капитала на „ТЕЦ Варна” ЕАД.

www.cez.bg

 
Чефин България ЕООД PDF Печат

Чефин влиза на българския пазар през 2000 година в качеството си на оторизиран дилър на Iveco. За шестте години на своето съществуване Чефин България неизменно заема лидерското място сред вносителите на товарни автомобили.

www.cefin.bg

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 23 от 23

Предпочитан език

Online магазин за резервни части за автоклиматици

www.autoclimashop.com
Смяна на масло

Случайна снимка

Харесайте ни във Фейсбук
Where do you want to fly today?