Начало Клиенти
Клиенти
Кауфланд България ЕООД PDF Печат

Kaufland спада към водещите фирми за търговия с хранителни стоки в Европа. Фирмата се представя с над 700 филиала в Германия, Чехия, Словакия, Полша, Хърватия, Румъния, а от 9 март 2006 вече и в България. Търговски обекти и магазини на наложили се на пазара фирми допълват цялостния асортимент във филиалите на Kaufland.

www.kaufland.bg

 
Лукойл България ЕООД PDF Печат

Компанията е лидер в търговията и дистрибуцията на висококачествени горива, полимери и нефтохимикали, производство на “ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” АД. Тя е търговско дружество с огромен икономически и човешки потенциал и с утвърден международен авторитет, което е част от голямото семейство на ЛУКОЙЛ от 1999 г., след приватизацията на най-голямата рафинерия на Балканския полуостров.

www.lukoil.bg

 
Кремиковци АД PDF Печат

„Кремиковци” АД е най-голямото стоманодобивно дружество на Балканския полуостров. Мажоритарен акционер в него е „Финметалс Холдингс” АД (закупено през м. август 2005г. от „Глобал Стийл Холдинг Лимитид”) със 71% от издадения акционерен капитал, а държавата в лицето на Министерство на икономиката и енергетиката запазва миноритарно участие (25.29%). Дружеството е основано през 1959 г. като Металургичен комбинат Кремиковци. Изграждането производствените мощности започва на 5.11.1960 година.

www.kremikovtzi.com

 
Медофарма ЕООД PDF Печат

Medochemie е стратегически разположена на кръстопътя на древни търговски маршрути и в съвременния регионален търговски, транспортен и телекомуникационен център на Република Кипър. Четирите отделни, съвременни c GMP-съвместими промишлени комплекси предлагат богато разнообразие от продукти, лекарства и фармацевтични средства - от производство до търговия на едро.

www.medopharma.com

 
Овергаз Сервиз АД PDF Печат

"Овергаз сервиз" АД е дъщерно дружество на компанията ОВЕРГАЗ. Фирмата предлага диагностика на газопроводи, поддръжка на съоръжения и метрологично осигуряване на средства за измерване.

www.overgas-service.com

 
Метрополитен ЕАД PDF Печат

Метрополитенът е собственост на Столична община и обслужва железопътните линии за бърз превоз – метро в град София. Основното му предназначение е осигуряване на бърз и безопасен превоз на пътниците. Дейността му е насочена в инвеститорския контрол на проектирането и строителството и поддържане на въведените в експлоатация участъци.

www.metropolitan.bg

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 7 - 12 от 23

Предпочитан език

Online магазин за резервни части за автоклиматици

www.autoclimashop.com
Смяна на масло

Случайна снимка

Харесайте ни във Фейсбук
Where do you want to fly today?