Scroll Top

Авторадиатори. Отпушване на авторадиатори. Отпушване на парно. Ремонт и продажба на нови авторадиатори. Поръчка на авторадиатори от чужбина, ремонтиране или поръчкова изработка по мостра или чертеж на авторадиатори. Зареждане на автоклиматици

Фирмата е създадена през 1998 година, с основна дейност ремонт на автоклиматици, хладилна и климатична техника.

Дейността си фирмата развива в професионални сервизи, оборудвани за цялостно обслужване, поддръжка и профилактика на автомобилни климатични инсталации.

Предлагаме също така продажба, заявки и експресни доставки в цялата страна на резервни части, инструменти, препарати и аксесоари за климатична техника от реномирани производители.

Дейност на фирмата

Зареждане, ремонт и профилактика на автомобилни климатични инсталации
Рециклиране на компресори за авто климатици
Нашият съвременен сервиз разполага с модерна техника, както и професионалисти, знаещи в детайли за проблемите, появяващи се най-често в машините. Прегледът на автомобила може да обхваща редица отделни елементи. Все пак, когато предстои настъпването на зимния период би трябвало да се замислим повече и за нашето удобство, което ни предоставя отоплението в купето на колата. Проверката на парното е процес, който не би трябвало да коства прекалено много време. Повечето автомобилни сервизи определят профилактиката на климатичната система за вид услуга, отнемаща не повече от 1-2 часа. По време на техническия преглед на парното оборудване, техниците от автосервиза ще извършат щателна проверка и ще почистят вашите радиатори. При проверка на парното двигателя се загрява до температура от 90 градуса, при което техниците измерват съответната температура в кабината на превозното средство. Към запушения радиатор се закача машина, която почиства филтъра на парната инсталация. В почистващата машина е поставен разтвор, който съдейства за ефективното почистване на оборудването, когато температурата в машината достигне 80 градуса. Периодично се пуска вентилаторът в кабината, като процесът се повтаря, докато въздушната струя от парното не достигне температурата от 65 градуса. Подобна профилактика е необходима и наложителна, за да може по-дълго време да се наслаждавате на ефективността на парното във вашата кола. В случай, че процедурата по отпушване бъде успешна е наложителна и промивка и подмяна на атифриза и по останалата част от охладителната система на автомобила, за да бъдат неутрализирани следващи проблеми свързани със запушвания от боклуци и ръжди останали в нея. Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.
защо да изберете нас?

Автомобилната климатична система се нуждае от редовно обслужване, за да се гарантира ефективната й работа. Това е факт, който често се пропуска и много системи се проверяват само при възникване на неизправност.

В идеалния случай автоклиматикът трябва да се обслужва всяка година. Както и при другите автомобилни системи, редовните проверки позволяват откриването и диагностицирането на нередности, преди те да предизвикат сериозни проблеми.