Scroll Top
ЗАРЕЖДАНЕ С ФРЕОН

ЗАРЕЖДАНЕ С ФРЕОН R134A, R1234YF, R404A

За зареждане с фреон се изисква максимална компетентност и професионализъм, всяка автомобилна инсталация е специфична сама по себе си, екипа на „Ауто Фрост Комфорт“ разполага със професионалисти за зареждане на всички видове автомобили, бусове, камиони и др. Използваме последно поколение машини за зареждане със ел.везни максимално прецизна работа.

Машина за зареждане с последно поколение фреон R1234

Фирма „Ауто Фрост Комфорт“ООД зарежда хладилни бусове, хладилни камиони и всякакви минусови хладилни инсталации с професионален стенд предназначен за R404,  извършват се диагностики и ремонти на хладилните инсталации.

Фирма „Ауто Фрост Комфорт“ разполага със газоанализатор за установяване на 99.90% чистотата на фреона, R134 и R1234.

За откриване на малки пропуски по инсталацията се използва UV-оцветител и със професионална UV-лампа се откриват пропуските.

Процедурата по обслужване на автомобилната климатична инсталация включва:

Фирмата работи само с висококачествени фреони и масла за автоклиматици.

Разполагаме с професионален анализатор за измерване чистотата и качеството на фреона.

Автомобилната климатична инсталация се нуждае от периодична профилактика, което гарантира  безпроблемната и работа.

Препоръчваме профилактиката да се извършва преди началото на активният сезон на използване на климатика. Препоръчително е първото включване на климатика да се извършва в специализиран сервиз с цел проверка на изправноста на инсталацията след зимният период (проверка на налягания, сработка на датчици за налягане, изправност на вентилатор за охлаждане на кондензера и др.)

ВАЖНО!

 

ЗАРЕЖДАНЕТО С ФРЕОН НЕ Е РЕМОНТ!